Oficialiai patvirtinta, kad 24-erių amerikietė pirmadienį nedalyvaus moterų laisvųjų pratimų varžybų finale.

Taigi, šitaip susiklosčius aplinkybėms, S. Biles liko vienintelė galimybė kovoti dėl medalio antradienį, kai vyks moterų rungčių ant buomo finalas. Ar JAV sporto žvaigždė praleis ir šias varžybas, ar nuspręs jose dalyvauti, bus paskelbta pirmadienį.

Primename, kad Japonijoje apie savo psichologines problemas prabilusi S. Biles pasirodė tik kvalifikacijos varžybose, kuriose iškovojo vietas visų keturių aparatų rungčių finaluose.

Su JAV komanda praėjusį antradienį ji laimėjo sidabrą komandų varžybose, tačiau pati tuomet liko atsargoje, o JAV rinktinė užleido aukščiausią pakylos laiptelį Rusijos olimpinio komiteto atstovėms.

Ketvirtadienį S. Biles vėl nedalyvavo daugiakovės finale, kurį laimėjo kita amerikietė Sunisa Lee. Tuomet buvo paskelbta, kad sportininkė praleis sekmadienį vykusius moterų atraminių šuolių ir lygiagrečių rungčių finalus,

Auksą atraminių šuolių varžybose sekmadienį iškovojo brazilė Rebeca Andrade, sidabras atiteko amerikietei Mykaylai Skinner, bronza – korėjietei Seoejong Yeo.

Lygiagrečių varžybose triumfavo Belgijos atstovė Nina Derwael, sidabras atiteko Rusijos atstovei Anastasijai Iljankovai, bronza – amerikietei Sunisai Lee.

Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, kur ir iškilo S. Biles žvaigždė, amerikietė iš viso nuskynė keturis aukso medalius. Dabar pati sportininkė skelbia negalinti stoti į kovą dėl psichologinės įtampos, kurią sukėlė vieną žymiausių visų žaidynių veidų slegianti atsakomybės našta.

Tokijo olimpinės žaidynės truks iki rugpjūčio 8-osios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)