„Tie visi čempionatai yra sunkūs ir savotiškai žavūs. Žinoma, dabar, kai vyrai sužaidžia 11 rungtynių per 17 dienų, tai čia yra didžiulis krūvis“, - analizavo Š. Jasikevičius.

„Kai rinktinė gauna tokius krūvius, tai neįmanoma demonstruoti itin gero žaidimo. Ypač pas mus Lietuvoje, kur į krepšininkus visi žiūri pro padidinamąjį stiklą. Visi kasdien tikisi tik gero žaidimo, o žaidžiant tiek rungtynių, tai yra neįmanoma. Manau, tiek mačų sužaisti per tokį trumpą laiką yra tikrai nelogiška. Bet čia jau FIBA „bajeriai“.

Aišku, rinktinė eina į priekį. Mačas su Bosnija ir Hercegovina kainavo daug nervų, tačiau išsigelbėjome ir keliaujame toliau. O visiems specialistams, kurie giria ar peikia rinktinę, tai reikėtų palaukti pirmenybių pabaigos. Dabar reikia rinktinės vyrus tik palaikyti ir kuo daugiau optimizmo jiems suteikti. Vyrai tikrai stengiasi iš visos širdies, jie visą vasarą dėl to paaukojo“.

DELFI primena, kad pirmas antrojo etapo Lietuvos rinktinės mačas su Prancūzija – trečiadienį 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (396)