Skandalingomis riaušėmis pasibaigusios rungtynės tarp Rusijos ir Anglijos pasaulyje sulaukė didelio atgarsio. Įsiuto ir UEFA organizacija – jeigu incidentai dar pasikartos, abiejų šalių rinktines žadama šalinti iš čempionato.

Antradienį UEFA skelbs, kokias sankcijas taikys Rusijai, kurios fanai per rungtynes ir po jų kėlė riaušes ir chaosą Marselio stadione.

Nors patys rusai verčia kaltę anglams, kuo toliau, tuo akivaizdžiau, kad chaosą stadione kurstė būtent rusai. Tai liudija ir vaizdo įrašas, kuriame nufilmuotas pirotechninio užtaiso šūvis iš rusų fanų tribūnos.

Pirotechnikos naudojimas rungtynių metu – vienas iš aspektų, kuo kaltinama Rusijos rinktinė. UEFA Rusiją taip pat kaltina rasistiniu elgesiu ir riaušių kėlimu.

Shocking scenes inside the Stade Vélodrome as #RUS fans stormed #ENG fans inside the stadium! pic.twitter.com/cgj4GraR7t
— Footy Funnys UK (@FootyFunnysUK) June 11, 2016

Video shows the moment Russia fans 'charge' England supporters after Euro 2016 game https://t.co/U8ERXhFhBxhttps://t.co/3OMDAKRw3H— ITV News (@itvnews) June 11, 2016

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)