„Paskambinome Antanui Kavaliauskui ir Donatui Motiejūnui. A. Kavaliauskas sutiko atvažiuoti bet kokiomis sąlygomis. Sakėme, kad galbūt jis padėtų mums treniruotėse savaitę. O jei būtų blogai R. Javtokui, tada galėtų pakovoti ir dėl vietos olimpinėje sudėtyje.

D. Motiejūnui apsispręsti buvo sunkiau, nes jis galva buvo paniręs į NBA vasaros lygą“, - sakė rinktinės trenerio Kęstučio Kemzūros asistentas Robertas Kuncaitis.

„Kai K. Kemzūra su juo kalbėjosi, mes dar nežinojome R. Javtoko traumos priežasties. Jei būtume pažadėję Donatui, kad jis tikrai bus rinktinės narys, jis turbūt būtų sėdęs į lėktuvą ir atskridęs. Bet tuo metu mes garantuoti negalėjome“, - paaiškino dešinioji K. Kemzūros ranka.

R. Kuncaitis pridūrė, kad pasikvietus Donatą tikriausiai būtų nervų visiems, nes įmesti į žaidimą naują žmogų likus 9 dienoms iki olimpiados nėra paprasta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (532)