Prancūzas ir portugalas Mančesteryje kartu žaidė 2006-2009 metais, tačiau P. Evra yra įsitikinęs – nuo tų laikų vienos ryškiausių pasaulio futbolo žvaigždžių charakteris ir įpročiai niekuo nepasikeitė.

Štai keletas įdomesnių P. Evrą išskirtų akcentų.

Pietūs su C. Ronaldo.

„Mano patarimas visiems: jeigu Cristiano tave kviečiasi pavalgyti į savo namus – neik. Vieną kartą apsilankiau jo namuose po treniruotės, buvau pavargęs, o ant stalo – tik salotos, vištiena ir vanduo. Jokių gaivinančių gėrimų. Galvojau, kad vėliau bus „rimtesnės“ mėsos, tačiau jos irgi nebuvo.

Po pietų – vėl treniruotė. Cristiano manęs paprašė kartu pamušinėti kamuolį. Aš paprašiau palaukti, nes norėjau baigti pietus, tačiau tai nepadėjo – teko kilti ir treniruotis.

Vėliau norėjau išsimaudyti baseine, tačiau išgirdau klausimą, ar mes čia atėjome tik pramogauti, ar ruoštis rytojaus rungtynėms. Niekam nerekomenduoju eiti pietauti į Cristiano namus, nes jis yra mašina ir negali liautis treniruotis.“

Cristiano, laimėtojas.

„C. Ronaldo žaidė stalo tenisą su Rio Ferdinandu ir pralaimėjo. Pradėjome šūkauti ir pamatėme, kad Cristiano nuliūdo. Netrukus jis savo pusbrolį nusiuntė nupirkti stalo teniso stalo ir dvi savaites treniravosi namuose.

Tuomet surengėme akistatą ir jis visų akivaizdoje nugalėjo R. Ferdinandą. Toks yra Cristiano – aš nesistebiu, kad jis nori laimėti kuo daugiau geriausio žaidėjo titulų, nori laimėti pasaulio pirmenybes.“

33-ejų C. Ronaldo pirmose šio čempionato rungtynėse pelnė net tris įvarčius, o jo atstovaujama Portugalijos rinktinė lygiosiomis 3:3 sužaidė su Ispanijos futbolininkais.

P. Evra į Prancūzijos rinktinės sudėtį šiame čempionate nepateko.

Kitas rungtynes Portugalijos rinktinė trečiadienį Maskvoje žais su Maroku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)