Artėjant mačui, kuris baigėsi lygiosiomis 3:3, portugalų laikraščio žurnalistas su mikrofonu pribėgo prie C. Ronaldo ir paklausė: „Cristiano, kaip pasiruošėte šios dienos rungtynėms?“

31-erių futbolininko atsakas buvo daugiau nei iškalbingas – C. Ronaldo atėmė iš žurnalisto mikrofoną ir švystelėjo į į ežerą.

Atsakymą C. Ronaldo pateikė kitokiu būdu – permainingame mače su vengrais jis įmušė net du įvarčius ir ištempė Portugaliją ir Europos čempionato aštuntfinalį.

Kas sukėlė C. Ronaldo pyktį? Manoma, kad futbolininkas atpažino „Correio da Manhã“ žurnalistą, kuris jau ne sykį laikraštyje ir jam priklausančiame portale publikavo pikantišką informaciją iš portugalo gyvenimo. Būtent tai ir supykdė mačui besirengiančią žvaigždę.

Žiniasklaidos priemonė nusiraminti neketina. Oficialaus atsiprašymo dėl žurnalisto pažeminimo reikalaujama ne tik iš C. Ronaldo, bet ir iš Portugalijos futbolo federacijos, skelbia AS.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)