„Nemanau, kad Portugalija patenka tarp dviejų ar trijų stipriausių turnyro komandų. Nors, žinoma, čempionatas yra trumpas ir su atkrintamosiomis varžybomis, todėl pasiekus ketvirtfinalį gali nutikti visko“, – sakė Ispanijos čempionu šį sezoną tapęs strategas.

Penki jo auklėtiniai pirmenybėse vilki Ispanijos rinktinės marškinėlius, o treneris mano išvysiąs juos finale.

„Ispanija yra pasaulio čempionė, nekelianti jokių abejonių. Ir šiame čempionate ji yra viena geriausių komandų. Jeigu jiems viskas sėkmingai klostysis, tuomet ispanai turi iškopti į kitą etapą, žengti toliau ir su Vokietija bei dar kelomis kitomis komandomis kovoti dėl čempionų titulo“, – įsitikinęs J. Mourinho.

Jis užsistojo Ispanijos rinktinės strategą Vicente Del Bosque, kuris susilaukė kritikos po to, kai pirmose čempionato rungtynėse ispanai sužaidė taikiai 1:1 su Italijos nacionaline ekipa.

„Futbolo esmė – įvarčiai. Jeigu aš esu futbolo aistruolis ir stadione stebėsiu rungtynes, kurios baigsis 0:0, būsiu nusivylęs. Tačiau būdamas treneriu rezultate 0:0 aš galiu įžvelgti daugybę pozityvių dalykų“, – pažymėjo portugalas.

„Vis dėlto, žinoma, aistruoliai nori įvarčių ir įspūdingiausias futbolas yra toks, koks jų nestokoja. Visi pasirinktų rezultatą 5:5 vietoje 0:0. Praėjusį sezoną mano komanda pagerino visus rekordus, įmušusi 121 įvartį. Galbūt man pasisekė, tačiau aš treniravau tą komandą, tad turėtumėte suprasti mano filosofiją“, – paaiškino J. Mourinho.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)