Kopakabanos paplūdimyje grupė jaunuolių šaudė į orą, išplėšė barą iš fanų atiminėjo rankines, pinigus ir papuošalus. Žiūrovų gretose kilo panika. Tik tada įsikišo policija.


San Paulo mieste chuliganai sudegino mažiausiai 9 autobusus, išplėšė elektronikos prekių parduotuvę. Neramumai išsiplieskė visame San Paule ir tapo masiniais.

Policija sulaikė 5 žmones, du iš jų - nepilnamečiai.

Kai kuriose vietovėse vyko brazilų fanų ir policijos gatvių mūšiai. Apie kitus nukentėjusius ir sulaikytuosius kol kas nepranešama.

Resifėje po rungtynių fanų zoną paliekantys žiūrovai pabaidė policijos žirgą, o nuo jo nukritęs pareigūnas susižalojo.



Salvadoro mieste, kur fanų zonoje buvo susirinkę 50 tūkst. aistruolių, kilo muštynės. Po jų buvo areštuoti trys vyrai ir viena moteris. Dėl riaušių neįvyko planuotas koncertas.

„Didžiausia gėda Brazilijos rinktinės istorijoje. Mes buvome sutraiškyti, pažeminti ir sutrinti į miltus“, - apie saviškių sutriuškinimą rašo leidinys „O Globo“.

„Kaip ir visiems brazilams man labai liūdna dėl pralaimėjimo. Labai užjaučiu visus aistruolius ir rinktinės futbolininkus. bet tai mūsų nepalauš“, - nesėkmę savo „Twitter“ paskyroje komentavo Brazilijos prezidentė Dilma Rousseff.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)