Jo auklėtiniai laimėjo visus keturis kėlinius, o paskutiniame pradėjo triuškinti rankas nuleidusius oponentus, kuriuos pusfinalyje eliminavo Lietuvos komanda.

„Buvome labai nusivylę dėl pralaimėjimo pusfinalyje, bet nenorėjome grįžti be medalių. Pamatėme, kad esame atkakli komanda“, – sakė puolėjas Victoras Claveras.

„Sunku buvo agaivinti komandą po nesėkmės penktadienį, nes visi mano žaidėjai yra nugalėtojai. Bet jie parodė, kad yra tikra komanda. Šiandien sužaidėme labai gerai“, – pažymėjo J. Orenga.

Nors kroatų lyderis Bojanas Bogdanovičius surinko 22 taškus, jo komandai šįkart iš to buvo mažai naudos. Kalbėdamas apie gynybą prieš Kroatijos rinktinės puolėją, J. Orenga mintimis grįžo į pusfinalio mačą su prancūzais.

Tony Parkeris pats vienas nelaimėjo tų rungtynių. Pagalba, kurios jis sulaukė iš Johano Petro, Antoine'o Diot, Florento Pietruso ar Mickaelio Gelabale, buvo labai svarbi. Šiandien gindamiesi mes irgi pernelyg nesijaudinome dėl B. Bogdanovičiaus taškų, nes svarbiausia, kiek jų įmeta visa komanda“, – dėstė Ispanijos specialistas.

Tuo tarpu Kroatijos rinktinės strategas Jasminas Repeša mėgino guostis iškovotu kelialapiu į 2014 metų pasaulio pirmenybes.

„Ispanai nusipelnė medalių. Ačiū mūsų sirgaliams, kurie lydėjo komandą viso čempionato metu ir padėjo pasiekti pagrindinį tikslą – patekti į pasaulio čempionatą. Tuo galiu džiaugtis, bet paskutiniais dviem mačais – nė kiek. Toks gyvenimas“, – užbaigė J. Repeša.

Primename, kad Europos pirmenybių finale sekmadienį Prancūzijos ir Lietuvos rinktinės dėl aukso kovos nuo 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)