P. Jankūnas, kuris gydosi peties traumą, jau pradėjo pasiruošimą sezonui su „Žalgirio“ ekipa.

„Iki šiol vyko lengvesnis pasiruošimo etapas. Treniravomės po vieną kartą per dieną, daug jaunimo, treneris norėjo pažiūrėti, įvertinti kas ką moka, kas ką gali. Nuo antradienio jau pradėsime rimtai ruoštis“, - teigė P. Jankūnas.

29 metų krepšininkas kol kas nesiryžo komentuoti naujojo „Žalgirio“ stratego Elio Zouro darbo metodų.

„Dar labai mažai treniruočių buvo, todėl dabar kažką sunku pasakyti. Daugiau dirbame fiziškai“, - teigė krepšininkas.

P. Jankūnas atidžiai stebi ir rinktinės kontrolines rungtynes.

„Manau viskas gerai. Šioje pasiruošimo stadijoje panašus įspūdis ir turi būti. Su kiekvienom rungtynėmis žaidimas gerėja, žaidėjai įgauna geresnę formą. Taip kad manau, kad viskas bus gerai. Kai bus laikas bus ir reikiama forma“, - sako „Žalgirio“ kapitonas.

P. Jankūnas su humoru pažvelgė ir specialistų vardijamas rinktinės problemas.

Mantas Kalnietis labai stiprus ir jei reiks - atstovės vienas. Aukštaūgiai palieka gerą įspūdį – aukšti, stiprūs, greiti, jauni, seni. Treneris gali rinktis iš daug žaidėjų“, - sako krepšininkas.

203 cm ūgio žaidėjas vylėsi, kad iki sezono pradžios spės visiškai atsigauti po traumos.

„Dar tik pati pradžia. Dar stipriai nesistumdome, po tuputį. Daugiau dirbame lauke, po truputį įgausiu formą ir iki sezono pradžios bus viskas gerai. Aš taip galvoju“, - sako P. Jankūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)