Pirmasis žaidynių įvartis krito po labai neužtikrinto PAR vartininkės Roxanne Barker žaidimo. 76-ąją min., kai ji du kartus nepagavo kamuolio ir afrikietes nubaudė gynėja Nilla Fischer.

E grupėje trečiadienį dar susitiko varžybų šeimininkė Brazilija ir Kinija. Brazilės laimėjo 3:0 (1:0).

Tuo metu F grupės mače tarp Kanados ir Australijos futbolininkių buvo pelnytas greičiausias įvartis per visą olimpinių žaidynių istoriją, kai jau 19 sekundę pasižymėjo puolėja Janine Beckie.

Nors 19 min. kanadietės liko mažumoje, nes už paskutinės vilties pražangą iš aikštės buvo išvaryta Shelina Zadorsky, jos ne tik atsilaikė, bet 80 min. ir padvigubino skirtumą, kai kamuolį į tuščius vartus pasiuntė Christine Sinclair – 2:0 (1:0).

Olimpiniame moterų futbolo turnyre, kuriame čempionės titulą gina JAV rinktinė, dalyvauja 12 komandų, suskirstytų į tris grupes. Medalininkės paaiškės rugpjūčio 19 dieną.

Vyrų futbolo turnyras, kuriame paskutinį kartą triumfavo Meksika, startuoja ketvirtadienį, o oficialus olimpinių žaidynių atidarymas – tik penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)