Jau 1-ą minutę įvartį pelnė Oribe Peralta - 1:0. Nors po šio epizodo brazilai atkuto ir visomis išgalėmis bandė išlyginti rezultatą, antrasis įvartis vėl krito būtent į jų vartus - 75 min. puikiu smūgiu galva pasižymėjo tas pats O. Peralta (2:0).

Pietų amerikiečiams intrigą atkurti pavyko tik per pridėtinį laiką, kai rezultatą sušvelnino be priežiūros paliktas Hulkas, o dar po kelių akimirkų pratęsimą galėjo išplėšti Oscaras, tačiau jo iš itin dėkingos padėties galva smūgiuotas kamuolys praskriejo virš vartų - 2:1.

Brazilų nuo šios nesėkmės neišgelbėjo nei Neymaro surengtas šou, nei tokios žvaigždės, kaip Marcelo, Thiago Silva, Rafaelis, Alexandre'as Pato ir kt., nei tai, kad meksikiečių gretose nežaidė vienas jų lyderių Giovani dos Santosas.

Primename, kad bronzos medalius penktadienį iškovojo Pietų Korėjos futbolininkai, mažajame finale 2:0 (1:0) nugalėję Japonijos atstovus.

Rezultatas:

Meksika 2 - 1 Brazilija
1' [1 - 0] Oribe Peralta
75' [2 - 0] Oribe Peralta
90' [2 - 1] Hulk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)