Lietuvos edukologijos universiteto auklėtinė, stipriausia penkiakovininkė pasaulyje, L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė – tapo olimpine čempione.

LEAD Technologies Inc. V1.01

LEU absolventas E. Šuklinas – olimpinis vicečempionas – Londono olimpiados sidabro medalio laimėtojas vienviečių kanojų sprinto rungtyje.

Londono olimpinių žaidynių bronzos medalių laimėtojai – LEU studentai: graikų-romėnų imtynininkas A. Kazakevičius ir boksininkas E. Petrauskas.

Aleksandras Kazakevičius

Net keturi iš penkių Londono olimpinių žaidynių medalininkų yra LEU Sporto ir sveikatos fakulteto auklėtiniai.

LEU rektorius akademikas Algirdas Gaižutis neslepia pasididžiavimo universiteto studentais.

„Nuoširdžiai sveikiname visus mūsų universiteto olimpiečius, ypač medalininkus, su didžiais laimėjimais, dėkojame už Universiteto vardo garsinimą, gerą pavyzdį ne tik mūsų, bet ir visos Lietuvos akademinei bendruomenei. Džiaugiamės ir didžiuojamės olimpiečių pasiekimais. Po alinančių kovų iškovotų pergalių, pasipuošta aukso, sidabro, bronzos medaliais, taip įrašyti vardai į olimpinio sporto istoriją. Tai sunkaus ir valingo darbo įvertinimas, džiuginantis mūsų šalį.

Linkime sportinės valios, neblėstančio entuziazmo, siekti geriausių rezultatų ir garsinti Lietuvos vardą visame pasaulyje – taip rodyti tikrąjį pavyzdį jaunimui. LEU ir ateityje stengsis visokeriopai prisidėti prie jaunosios kartos auklėjimo“, – LEU akademinės bendruomenės vardu olimpiečių pergalėmis džiaugėsi rektorius A. Gaižutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)