C. Ronaldo – Portugalijos rinktinės varkilis ir emocinis lyderis, tačiau šios šalies komanda įrodė, kad didžiulį potencialą turi netgi likusi be savo superžvaigždės. Po susidūrimo su Dimitri Payet ,CR7 finalo rungtynėse „Saint Deni“ stadione mačo tęsti negalėjo ir pakeistas buvo pirmajam kėliniui įpusėjus.

Ant raudančio C. Ronaldo veido nutūpus naktiniam drugeliui, už galvų griebėsi ne tik Portugalijos rinktinės gerbėjai, bet viso pasaulio futbolo aistruoliai, tačiau portugalai atsilaikė ir nugalėjo.

Ant vejos gulinčio ir iš skausmo ir nusivylimo verkančio C. Ronaldo ašaras rungtynių pabaigoje pakeitė triumfo ekstazė. Iš rūbinės sugrįžęs ant atsarginių suolo portugalas lyg treneris vadovavo savo komandai, bėgiojo greta aikštės ir dalijo patarimus su prancūzais įnirtingai kovojantiems savo bendražygiams.

Keldamas į viršų čempionų taurę 31-erių portugalas negalėjo suvaldyti emocijų, o iš jo akių ir vėl pasipylė ašaros. Tačiau šį kartą – iš nesuvaldomo džiaugsmo.

DELFI.lt fotogalerijoje – asmeniškai nesėkmingas, tačiau Portugalijos rinktinei istoriniu triumfu pasibaigęs finalo mačas ir C. Ronaldo metamorfozė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)