„Didelio džiaugsmo ši pergalė nekelia – kartėlis po ketvirtfinalio rungtynių tebėra išlikęs. Žinoma, smagu, kad čempionatą pavyko užbaigti pergalingai, kad mus gražiai palaikė pilna arena, kuriai galėjome sukurti šventę. Bet labai gaila, jog pirmenybės mums baigėsi šiandien, o ne sekmadienį“, - po dvikovos dėstė 13 taškų pelnęs ir rezultatyviausiai savo komandos gretose žaidęs M. Pocius.

- Ar galima kaip nors paaiškinti tai, kad čempionatui persikėlus į Kauną lietuvių pataikymo procentas smuko? - paklausėme Lietuvos rinktinės žaidėjo

- Net nežinau, nemąsčiau apie tai. Taip jau kartais būna krepšinyje. Ką padarysi.

- Galbūt varžovai išanalizavo Lietuvos rinktinės puolimą ir rado tinkamų priešnuodžių?

- Kas be ko. Žaidėme jau 11 rungtynes – kuo jų daugiau, tuo geriau komandos gali perprasti viena kitos derinius. Bet prieš šį mačą treneris sakė, kad jo baigtį lems veikiau ne taktika, o noras laimėti. Taip ir buvo.

- Pačiam turbūt irgi labai norėjosi prieš išvykstant į Madrido „Real“ klubą atsisveikinti su Kaunu galingai?

- Taip. Salė, atmosfera joje buvo puiki, neturiu žodžių, kaip gražiai mus palaikė žiūrovai. Eilinį kartą noriu padėkoti jiems visos komandos vardu, o dabar belieka judėti į priekį. Kas žino, galbūt dar teks čia žaisti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją