Paklaustas, ar medikai leido žiūrėti krepšinį ir nervintis, žaidėjas atsakė: „Leido, leido... Tai nėra taip pavojinga“, tačiau, pasak jo, „žinoma, psichologiškai, ypač tokiu metu, iškristi iš rinktinės yra sunku“.

Pasak docentės pulmonologės Dianos Barkauskienės, „dabar krepšininkas negali treniruotis ir patirti didelių fizinių krūvių, jam leidžiami tiesioginio gydymo vaistai - antikoaguliantai, o liaudiškai tariant - tirpdomi plaučių kraujagyslėse aptikti trombiukai“.

Gydytojos nuomone, M. Petravičius negalės sportuoti maždaug mėnesį.

M. Petravičius palatoje jaučiasi patenkinamai, konstatuoja „Kauno diena“.

„Federacija manimi tikrai labai nuoširdžiai rūpinasi ir lanko klinikose. Noriu padėkoti ir jai, ir gydytojams, ir visiems klinikų darbuotojams, kurie iš visos širdies dirba. Jaučiu, kad jie stengiasi viską padaryti, kas tik įmanoma.

Sulaukiau labai daug žinučių ir linkėjimų iš visos Lietuvos. Mane tikrai labai nustebino, kad tiek daug net nepažįstamų žmonių man linki kuo greičiau atsistoti ant kojų“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė M. Petravičius.

M. Petravičius „tikisi, kad Kaune bus su rinktine“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją