Nors Lietuvos rinktinė pasiruošimą rugsėjį Slovėnijoje vyksiančiam Europos čempionatui pradėjo tik kiek daugiau nei prieš savaitę, ekipos senbuviai jau pastebėjo skirtumus tarp J. Kazlausko ir jo pirmtako, Kęstučio Kemzūros darbo metodų.

„Kiekvienas treneris turi savo braižą, vienokią ar kitokią sistemą. Kiekvieno trenerio sistemos skiriasi. Gal dabar mažiau stadione bėgiojame, gal treneris nori, kad susikoncentruotume ir daugiau galvotume. Tokius skirtumus pastebėjau“, - DELFI teigė Mantas Kalnietis.

„Po pirmos darbo savaitės įspūdis apie trenerį labai geras. Iš tikro labai geros treniruotės, kokybiškos. Galbūt didžiausias skirtumas, kurį pastebėjau nuo praėjusių metų, kad reikia daugiau galvos įdėti. Ne tiek daug lėkimo, ne tiek daug bėgimo. Dabar yra daug aiškinimo, sustabdymo. Dabar iš tikro smagesnis krepšinis, nes tikrai reikia galvą įjungti, o ne bėgti ir daryti bet ką. Dabar krepšinis daugiau su galva“, - DELFI sakė Martynas Pocius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)