„Susidomėjimas rinktinės žaidimu Klaipėdoje leidžia prognozuoti, kad ir Kaune vyksiančio tarptautinio turnyro „Huawei Cup 2014“ metu „Žalgirio“ arena bus pilna. O į atsisveikinimo rungtynes su Slovėnija bilietų prieš pat jas gali ir nelikti“, – sako Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Į pirmadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiančias draugiškas Lietuvos ir Australijos rungtynes per pietus buvo likę vos pora šimtų bilietų, kurių kaina – 55-89 litų.

„Galima sakyti, kad pasisekė tiems, kas pirko bilietus iš anksto, kai su visais mokesčiais jie kainavo nuo 24 litų. Tie aistruoliai gavo galimybę pamatyti daugybę krepšinio žvaigždžių vienoje arenoje. Kol kas tokia galimybė dar yra Kaune, tačiau Klaipėdos pavyzdys rodo, kad su kiekviena diena ji mažėja“, – sako M. Špokas.

Tarptautinis turnyras „Huawei Cup 2014“ yra paskutinė galimybė pamatyti namie žaidžiančią Lietuvos rinktinę prieš jai išvykstant į Pasaulio taurę Ispanijoje. Turnyre be Lietuvos dalyvauja dar trys pasaulio čempionate žaisiančios komandos: Graikija, Naujoji Zelandija ir Slovėnija.

Turnyro tvarkaraštis:

Rugpjūčio 16 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms)

16.15 val. Slovėnija – Naujoji Zelandija

19.00 val. Lietuva – Graikija

Rugpjūčio 17 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms)

16.15 val. Slovėnija – Graikija

19.00 val. Lietuva – Naujoji Zelandija

Rugpjūčio 18 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms)

17.15 val. Graikija – Naujoji Zelandija
20.00 val. Lietuva – Slovėnija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)