Nors patyrusiam krepšinio komentatoriui L. Kunigėliui, kuris dar yra ir rinktinės atstovas spaudai bei pažįsta jos virtuvę iš arti, ir TV3 televizijos projektų prodiuseriui Mindaugui Rainiui dirbti sekėsi neblogai, o lietuviai padovanojo pergalę, aistruoliai neliko iki galo patenkinti.

Pasigedę savo mėgstamo komentatoriaus jie sukūrė elektroninę peticiją „Grąžinkit Robertą!“ ir kviečia ją pasirašyti. Į šį raginimą iki penktadienio pabaigos sureagavo 5608 žmonės.

Kai kurie jų net pagrindžia, kodėl taip daro.

„Nes krepšinis be Roberto – ne krepšinis“, „Be Roberto čempionatas – neįdomus“, „Petrauskas yra tapęs dalimi Lietuvos rinktinės žiūrėjimo tradicijos. Kam ją laužyti?“, – argumentuoja jie.

Vis dėlto skelbiama, kad tiek visas likusias draugiškas lietuvių rungtynes, tiek visą Europos čempionatą per TV3 komentuos būtent L. Kunigėlis ir M. Rainys, su kuriais ir pasirašyta sutartis.

Penktadienį 19 val. 30 min. Šiauliuose Lietuvos vyrai stos į antrą kontrolinę kovą su Australijos atstovais.

Primename, kad visus draugiškus rinktinės mačus tiesiogiai transliuoja ir DELFI TV, o komentuoja Rytis Kazlauskas.

Peticiją „Grąžinkit Robertą!“ galite rasti čia: http://www.peticijos.com/grainti_robert
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (451)