Prie pat Austrijos sienos įsikūrusiame miestelyje lietuviai gyvens pirmo čempionato etapo metu, o jau trečiadienį savo pasirodymą pradės gretimoje Jesenicėse.

Dėl griuvusio kelionės iš Lietuvos plano Kaune priverstinai nakvoję Lietuvos rinktinės atstovai nebespės surengti antradienio popietę numatytos pirmos treniruotės. Tiesa, vakare jų laukia pusantros valandos trukmės pratybos „Podmežakla“ arenoje, kurioje varžysis visos B grupės komandos.

„Ar lėktuvo gedimas smarkiai mums sutrukdė? Viską pamatysime“, – paklaustas apie prarastą treniruotę, nedaugžodžiavo J. Kazlauskas.

Tiesa, Lietuvos krepšininkai turėjo galimybę praėjusią naktį skristi į Slovėniją kitu „Adria Airways“ kompanijos lėktuvu, išgabenusiu rinktinės aistruolių pulką. Tačiau nutarta, kad naktinė kelionė tik išvargintų žaidėjus, todėl verčiau palaukti ryto.

Anot Darjušo Lavrinovičiaus, skristi atskirai nuo triukšmingų fanų buvo ramiau ir patogiau – ypač komandos aukštaūgiams, kurie pustuščiame lėktuve turėjo pakankamai vietos ištiesti kojas.

Primename, kad trečiadienį Lietuvos rinktinė stos prieš principinius varžovus iš Serbijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)