Šios šalies paplūdimio tinklininkės – 23-ejų metų Tina Graudina ir 24-erių metų Ansastasia Kravčenoka – penktadienį 0:2 (19:21, 15:21) pralaimėjo mažąjį finalą dėl bronzos Šveicarijos porai, kurią sudaro Joana Hendrich ir Anouk Verge-Depre.

Latvės pirmavo tik pačioje pirmo seto pradžioje (2:0), o vėliau visą laiką iniciatyvą savo rankose laikė šveicarės.

Olimpinėmis čempionėmis tapo JAV atstovės April Ross ir Alix Klineman, kurios didžiajame finale 2:0 (21:15, 21:16) pranoko kanadietes Mariafę Artacho del Solar ir Taliquą Clancy.

Šeštadienį dėl bronzinio apdovanojimo dar kausis ir Latvijos paplūdimio tinklininkai Martinas Plavinis ir Edgaras Točas. Jie susigrums su katariečiais Younousse Cherifu ir Ahmedu Tijanu.

Primename, kad Latvijos olimpinė rinktinė, kurią sudaro 33 asmenys, Tokijo olimpinėse žaidynėse jau yra iškovojusi du medalius. Auksą laimėjo vyrų trijulių krepšinio rinktinė, bronzą – sunkiaatletis Artūras Plesniekas.

Latviai bendroje įskaitoje kartu su Estija, Fidžiu ir Tailandu dalinasi 56-59 vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)