„Kalbėjau su Martynu, bet jis jau buvo suplanavęs kitus darbus. Tad išsivertėme su tais žmonėmis, kuriuos tuo metu turėjome, o dabar, kai į rinktinės stovyklą jau susirinko visi kandidatai, krepšininkų lyg ir pakanka – kad tik visi būtų sveiki“, – sakė K. Kemzūra.

Primename, kad M. Gecevičiaus pavardė nebuvo įtraukta į gegužę paskelbtą 19 krepšininkų, pakviestų dalyvauti pirmoje treniruočių stovykloje, sąrašą. „Olympiakos“ snaiperis į rinktinę nepateko antrus metus iš eilės.

Tuo tarpu Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube rungtyniaujantis R. Seibutis veido traumą patyrė prieš dvi savaites nacionalinės komandos treniruotėje – po susidūrimo su Robertu Javtoku lūžo krepšininko skruostikaulis. Tiesa, K. Kemzūra kol kas neatmeta galimybės, kad, sėkmingo pasirodymo olimpinės atrankos turnyre atveju, R. Seibutis galėtų prisijungti prie Lietuvos ekipos Londono žaidynėse.

Primename, jog šiuo metu JAV mieste Hjustone vykstančioje rinktinės stovykloje pluša septyni gynėjai: Šarūnas Jasikevičius, Mantas Kalnietis, Adas Juškevičius, Martynas Pocius, Tomas Delininkaitis, Rimantas Kaukėnas ir Deividas Dulkys.

K. Kemzūra ketvirtadienį taip pat pakomentavo žiniasklaidoje pasklidusią informaciją, kad kvietimo į rinktinės stovyklą eilinį kartą nesulaukęs įžaidėjas Rolandas Alijevas gali apsivilkti Azerbaidžano nacionalinės komandos aprangą.

„Išplėstiniame sąraše jis buvo įrašytas, todėl galbūt tikėjosi, kad bus pakviestas ir į stovyklą. Bet po to, kai atvažiuoti sutiko visi kiti pakviesti krepšininkams, nemačiau jam didelio šanso patekti į galutinę rinktinės sudėtį. Jei jis pasirinko Azerbaidžano rinktinę, ką gi, tai – jo pasirinkimas“, – teigė K. Kemzūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)