„Geros rungtynės, tik rezultatas neigiamas. Gerai tai, kad tą, ką mes nusistatėme, beveik viską išpildėme. Žaidėme drausmingai, beveik visas rungtynes. Reikėjo mažiau klysti, ypatingai pabaigoje ir kamuolius reikėjo atsitverti. Vis dėl to, jie individualiu talentu nulėmė rungtynių baigtį. Šiek tiek ten, šiek tiek mažiau nusiimtų kamuolių ir kas žino, gal būtų sensacija. Bet yra kaip yra. Svarbiausia, kad mes padarėme žingsnį kaip komanda“, - po rungtynių kalbėjo K. Kemzūra.

Treneris taip pat džiaugėsi, kad lietuviai parodė charakterį ir iki kovojo iki paskutinių rungtynių sekundžių.

„Amerikiečiai prieš tai sutriuškino Nigeriją, įmetė 150 taškų. Sumetė visus tritaškius, pagerino visus rekordus. Mes nebuvome patenkinti ir nenorėjome atrodyti taip, kaip Nigerija. Esame realistai ir suprantame, kad nugalėti JAV – super sunku. Mes taip nusprendėme, kad mums yra esmė koncentruotis į gerus dalykus, į gerą žaidimą, į savo atlikimą. Mes negalime uždengti visko. Mes pasirinkome, ką atiduodame, kokius metimus kuriems žaidėjams. Mes norėjome atimti ir sumažinti greitų atakų kiekį – tiek po įmesto, tiek po prarasto ar atkovoto kamuolio. Manau, iš dalies mums tai pavyko – visas rungtynes jie blogiausiai žaidė penki prieš penkis (...). Kitas labai svarbus dalykas – koks bebūtų rezultatas, kad ir kiek jie pabėgtų, mes negalime tiesiog nuleisti rankų ir žaisti bet kaip“, - sakė treneris.

Paskutines grupės rungtynes Lietuva pirmadienį žais su Tunisu. Norint patekti į kitą etapą lietuviams būtina pergalė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (408)