„Basel“ (Šveicarija) klube rungtyniaujančio futbolininko ašaros žaibiškai apaugo gandais. Socialiniuose tinkluose pasirodžiusius pranešimus, neva S. Die likus dviems valandos iki dvikovos pradžios sužinojo apie netektį šeimoje, pasigavo ir stambiausios viso pasaulio žiniasklaidos priemonės.

Bet 29-erių saugas po mačo pats išsklaidė tokias kalbas.

„Netiesa, ką visi sako. Mano tėtis mirė dar 2004 metais. Verkiau dėl patriotinių jausmų, kurie apėmė klausantis himno. Niekada negalvojau, kad būsiu čia, pasaulio čempionate, ir ginsiu savo šalies garbę“, - socialiniame tinkle pranešė S. Die.

Šiaip ar taip džiaugsmo ašarų sužaidus rungtynes nebebuvo. Kolumbiečiai po dviejų Jameso Rodriguezo ir Juano Quintero įvarčių antrame kėlinyje išsiveržė į priekį. Nors taikliu smūgiu atsakė Gervinho, afrikiečiai turėjo pripažinti pralaimėjimą.


Pirmą nesėkmę patyrusi Dramblio Kaulo Kranto rinktinė savo likimą spręs paskutiniame mače su Graikija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)