Jau 2008-ais jo vadovaujami futbolininkai Europos čempionate užėmė antrą vietą, o dar po dvejų metų planetos pirmenybėse pasidabino bronzos medaliais.

Kalbėdamas su žurnalistais apie J. Loewą, V. Del Bosque akimirkai net pritrūko komplimentų, rašo soccerway.com. Strategas taip pat pažymėjo nematąs jokių kliūčių, kodėl J. Loewas negalėtų treniruoti Ispanijos futbolo grandų „Barcelona“ ar Madrido „Real“ klubų, jeigu vieną dieną tokia galimybė atsirastų.

„Jis yra elegantiškas žmogus, kuris puikiai atstovauja savo šaliai. Jo darbas pastebimas visuose lygiuose. Manau, kad „Real“ ar „Barcelona“ komandos nebūtų per didelis iššūkis jam“, – vokiečiui pagyras žarstė V. Del Bosque.

Ispanas tai pat pažymėjo, kad Vokietijos rinktinė neturi jokių silpnų vietų, bei gyrė jos puolėją Mario Gomezą, kuris Senojo žemyno pirmenybėse jau pelnė tris įvarčius.

Vokietija žaidžia labai aukšto lygio futbolą. Jų kovos dvasia yra unikali. Jie – fantastiška komanda. Vokiečių žaidime negaliu įžvelgti jokių silpnybių. Jie labai gerai ginasi, o M. Gomezas yra milžinas puolime. Jis sugebėjo pasiųsti „amžinąjį“ Miroslavą Klose ant atsarginių žaidėjų suolelio, o tai tikrai kai ką reiškia“, – teigė V. Del Bosque.

Europos čempionate Vokietijos ir Ispanijos rinktinės gali susitikti tik finale, jeigu ten patektų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)