Dieną prieš tai šeimininkai australus buvo nugalėję tokiu pačiu šešių taškų skirtumu - 75:69.

Trečio kėlinio pabaigoje Okeanijos atstovai dar pirmavo 54:53, bet savo gynybą sukaktyvinę Sergio Scariolo auklėtiniai po dviejų Sergio Llullo tritaškių perėmė iniciatyvą (66:59) ir pergalingai užbaigė dar vieną mačą.

Tai buvo jau šeštoji iš eilės jų pergalė: prieš tai jie 78:74 nugalėjo britus, du kartus - 81:65 ir 75:70 - prancūzus ir 95:56 - tunisiečius.

Ispanija: Pau Gasolis ir Jose Manuelis Calderonas po 16, Sergio Llullas 14, Felipe Reyesas ir Serge'as Ibaka po 10, Rudy's Fernandezas 6 taškai.

Australija: Patrickas Millsas 15, Davidas Andersenas 12, Joe Inglesas ir Davidas Barlow po 11, Aronas Baynesas 9, Bradas Newley 6 taškai.

Ispanijos komandos prieš olimpiadą laukia dar du draugiški mačai: liepos 20 d. - su Argentina ir liepos 24 d. - su JAV.

Primename, kad olimpines žaidynes ispanai pradės B grupėje, kurioje kovos su Australijos, Brazilijos, Kinijos, Didžiosios Britanijos ir Rusijos vyrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)