Vieni pirmų olimpiniame kaimelyje juos pasitiko Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) atstovai Einius Petkus ir Kazys Steponavičius, boksinininkas Evaldas Petrauskas ir jo treneris Vladimiras Bajevas.

„Akreditaciją gavome oro uoste. Ten delegacijų priėmimo konvejeris dirba užtikrintai, todėl ši procedūra neprailgo. Olimpiniame kaimelyje įsikūrėme mikliai, kambariai nekvepėjo prabanga, bet buvo viskas, kas tenkintų mūsų poreikius. Kol kas aš ir Edgaras gyvename atskiruose kambariuose. Po poros dienų pas mane įsikurs Mindaugas Ežerskis, o Edgaras iki išvykimo gyvens vienas. Labai gerai, nes Edgaras nelabai ir norėtų su kažkuo būti. Na, nebent su Evaldu Petrausku, – pirmais įspūdžiais telefonu dalijosi treneris Ruslanas Vartanovas. – Tik ką grįžau iš „žvalgybinės“ komandiruotės, reikėjo iššniukštinėti situaciją, kad vėliau nekiltų keblumų. Į daugelį klausimų atsakymus gavau kaimelio informaciniame centre. Įkišau nosį į treniruočių salę. Nustebino, kad nėra dušų, todėl po pratybų į viešbučius reiks belstis su „kvapeliu“. O šiaip viskas kaip ir tikėjausi.“

Paklaustas apie savo planus vakarui, treneris atsakė, kad jau ruošiasi vykti į bokso areną, kurioje stebės E. Petrausko kovą.

„Negalime praleisti progos palaikyti savo draugų. Žinau, boksininkai taip pat laiko kumščius už mus. Po Evaldo dvikovos vyksime į treniruočių salėje įrengtą sauną. Po pirties Edgaras pasisvers ir jau žinosime kokiu režimu toliau gyventi iki oficialios burtų traukimo ceremonijos ir svėrimo procedūros, kuri vyks rugpjūčio 15 dieną“, – planus dėstė treneris R. Vartanovas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)