Maždaug pusę 13 tūkst. vietų turinčios arenos tribūnų užpildę vietos krepšinio mėgėjai veikiausiai nepamiršo, kad iš kovos dėl olimpinio kelialapio turnyro šeimininkus eliminavo būtent Lietuvos rinktinė. Primename, kad grupės varžybose lietuviai iš pradžių patys įveikė venesueliečius, o vėliau nusileido Nigerijos komandai, taip atverdami Afrikos atstovams kelią į ketvirtfinalį.

Žibalo į ugnį mačo tarp Lietuvos ir Venesuelos pabaigoje buvo įpylusi ir trenerio Kęstučio Kemzūros paprašyta minutės pertraukėlė, kurią venesueliečiai traktavo kaip mėginimą pasityčioti iš triuškinamų varžovų.

Todėl olimpinės atrankos turnyro ketvirtfinalyje neutralūs žiūrovai suvienijo jėgas su maždaug šimtu Puerto Riko ekipos fanų. Nepaisant to, rungtynėms prasidėjus arenoje garsiausiai dundėjo aštuonių dešimčių Lietuvos sirgalių mušami būgnai ir dainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (502)