Carlosas – aklas ir kurčias vaikinas, tačiau, kaip ir daugelis brazilų, yra pamišęs dėl futbolo, tad jo draugas Helio nusprendė padaryti jam neįtikėtiną siurprizą ir gyvai perteikti planetos pirmenybių atidarymo rungtynes tarp Brazilijos ir Kroatijos rinktinių.

„Prabudau ryte su noru, kad mano draugas Carlosas galėtų sekti pirmąsias rungtynes ir suprasti, kas tuo metu vyksta aikštėje“, – teigia Helio.

Tačiau tam reikėjo kaip reikiant pasiruošti: Helio kartu su mergina likus kelioms valandoms iki susitikimo pagamino specialią lentą, kuri atitiko futbolo aikštę su apčiuopiamais vartais ir linijomis, bei pakvietė Carlosą kartu atšvęsti pasaulio čempionato atidarymą.

Paėmęs jį už rankų Helio paspaudimais, gestais ir vedamais judesiais per lentą gyvai perteikinėjo tai, kas realiu laiku vyko San Paulo stadione – kamuolio judėjimą, žaidėjų pražangas, korteles, kampinius ir, žinoma, įvarčius. Pats Helio visa tai stebėjo per šalia esantį televizorių.

Carlosas iš nusivylimo griebėsi už galvos po to, kai 11 min. Marcelo įsimušė kamuolį į savo vartus, tačiau iš džiaugsmo trankė lentą rankomis ir kėlė jas į viršų po Neymaro ir Oscaro įvarčių. Brazilai laimėjo 3:1.

Po mačo, kurio metu Carlosas buvo pasipuošęs Brazilijos rinktinės marškinėliais, jis prisipažino, kad visą savaitę meldėsi Dievui, kad kokiu nors būdu galėtų stebėti pasaulio čempionato atidarymo dvikovą, bet toks draugų siurprizas viršijo visus jo lūkesčius.

Pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje DELFI dalinasi svetainėje youtube.com Helio patalpintu vaizdo filmuku, kuriame – nesuvaidintos Carloso emocijos ir jo nuoširdi padėka nepaprastiems draugams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)