Po nesėkmingo klubinio sezono F. Torresas vėl demonstravo aukštą žaidimo lygį, mušė du įvarčius, o Ispanijos rinktinė džiaugėsi pergale 4:0 ir pakilo į pirmąją C grupės vietą.

„Vaikiu“ pravardžiuojamas 28-erių fubolininkas žurnalistams prisipažino, jog prieš Senojo žemyno pirmenybes viskas buvo taip blogai, kad jis net nesitikėjo patekti į rinktinę.

„Prieš draugiškas rungtynes su Venesuela treneris Vicente Del Bosque man paskambino ir pranešė, kad nekvies šiam mačui. Aš puikiai viską supratau. Buvau praradęs džiaugsmo savo darbu pojūtį. Nustojau buvęs pavyzdžiu jauniems futbolininkams“, – juodas akimirkas atskleidė F. Torresas.

„Anksčiau vieta rinktinėje buvo įprasta. Dabar ji vėl tapo prizu“, – pabrėžė puolėjas.

Paskutines C grupės rungtynes Ispanijos rinktinė pirmadienį žais su Kroatijos futbolininkais. F. Torresas tikina, kad į šį mačą jo ekipa žengs kupina pasitikėjimo savo jėgomis.

„Džiaugiausi savo asmeniniu pasirodymu paskutinėse rungtynėse, ypač dėl to, kad mušiau įvarčius, bet labiausiai mane pradžiugino komandos pergalė. Dabar pasitikime savo jėgomis, nes vėl jaučiamės tokie stiprūs, kaip ir anksčiau. Turėsime taip žaisti ir toliau“, – espnfc.com cituoja ispaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)