„Emocijos aprimo, tam reikėjo kažkokio plano, vieno žingsnio į priekį. Iš pradžių, faktas, kai metų projektas žlunga pirmą dieną, muša per galvą, norėjosi kaip stručiui į smėlį sulįsti.

Bet vėliau išsimiegojome, sugalvojome planą kitam žingsniui ir tai motyvuoja judėti tolyn“, – kalbėjo V. Žala.

„Kitas dalykas, nesitikėjau tokio milžiniško palaikymo iš gerbėjų, gavome daugybę žinučių, gavome finansinį palaikymą, toks milžiniškas pozityvo srautas, kuris motyvuoja judėti į priekį“, – teigė V. Žala, turėjęs omeny pasaulio ralio taurės etapą Portugalijoje, kur varžytųsi su naujuoju šturmanu, portugalu Paulo Fiuza. Naujiems planams lenktynininkas sukūrė savo paskyrą „Patreon“ platformoje, kur lenktynininką per kelias dienas parėmė virš 1500 Eur suma.

„Nustebau, nes ta situacija netikėta tiek mums, tiek fanams. Dakaras – ilgas projektas, ir po pirmo etapo papulti į tokią bėdelę... Tikėjaus gauti per galvą, bet tas palaikymas labai pozityviai nuteikia.

Faktas, jaučiu atsakomybę prieš sirgalius, prieš partnerius, pažadėjome projektą visam sausiui, o dabar jaučiuosi skoloje. Bet nereiškia, kad turime sudėti ginklus, reikia spręsti situaciją ir judėti į priekį“, – kalbėjo V. Žala.

Lenktynininkas kol kas neturi jokių atsakymų iš X-Raid komandos dėl ištikusių techninių problemų. Apie šią situaciją V. Žala su šios komandos atstovais bendraus jau po ralio.

„Tokiais atvejais, ar tai būtų technijos gedimas, ar kažkieno klaida, aš linkęs ieškoti pamokų ir pasidaryti išvadas už uždarų durų. Viešos diskusijos ar kaltinimai neduoda jokių rezultatų.

Šiam momentui stengsimės kuo daugiau surinkti informacijos, kad tai nepasikartotų ateityje, o tikslesnius scenarijus aš nutylėsiu“, – teigė V. Žala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)