Airiams kelialapį į aštuntfinalį padovanojo Robbie Brady, kuris 85-ąją minutę įmušė galva ir išvedė Airiją į priekį 1:0.

Airiai aštuntfinalyje susitiks su prancūzais, o Italijos rinktinė kausis su Ispanijos futbolininkais.

Italai pirmame ture 2:0 pranoko Belgiją, o antrame 1:0 įveikė Švediją. Tuo metu airiai sužaidė lygiosiomis 1:1 su švedais ir 0:3 neprilygo belgams.

Kelialapius į UEFA Euro 2016 aštuntfinalį, kuris prasidės šeštadienį, jau užsitikrino Prancūzija, Šveicarija, Velsas, Anglija, Slovakija, Vokietija, Lenkija, Šiaurės Airija, Kroatija, Ispanija, Italija, Vengrija, Islandija, Portugalija ir Airija, o iš tolesnės kovos eliminuotos Rumunija, Albanija, Rusija, Ukraina, Čekija, Austrija, Turkija ir Švedija.

Į čempionato aštuntfinalį patenka po dvi pajėgiausias kiekvienos grupės komandas ir keturios absoliučiai geriausios trečias vietas šešiose grupėse užėmusios rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)