„Man sunku kažką pasakyti, nes manęs toje komandoje nėra. Naujas treneris, nauji žaidėjai atėję. Tad jei kartais ir nepasisektų, ko aš tikrai nelinkiu, ateityje ši komanda turėtų susilipdyti. Aš tikėjausi, kad šiame čempionate mūsų komanda turi labai didelius šansus, nes varžovų komandos tikrai nėra tokios stiprios, kad jie galėtų pralošti. Sužaisti gali bet kuris žaidėjas – jei vienam sekasi prasčiau, sužais kitas. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai“, - teigė E. Žukauskas.

Prieš dešimtmetį E. Žukauskas Lietuvos rinktinės sudėtyje triumfavo Europos čempionate. Buvęs krepšininkas pastebėjo, kad tuomet mūsų šalies ekipa negalėjo pasigirto tokia galinga priekine linija.

„Prieš 10 metų mes tokios priekinės linijos neturėjome. Dabar priekinė linija tikrai galinga. O ar ji tinkamai išnaudojama tai kaip čia pasakius – galėtų ir geriau priekinę liniją išnaudoti, daugiau kamuolių perduoti. Bet yra kaip yra. Man rodos, treneris pats mato, ką reikia išnaudoti. Manau, jis eina geru keliu“, - sako 216 cm ūgio prieš ketverius metus profesionalo karjerą baigęs žaidėjas.

E. Žukauskas su kitais auksinės rinktinės nariais šeštadienį sužaidė rungtynes Kauno „Žalgirio“ arenoje. Tačiau pats klaipėdietis pripažįsta, kad kamuolį į rankas paima ne taip ir dažnai.

„Aš pažaidžiu dažnai – prieš tris mėnesius žaidžiau“, - juokiasi E. Žukauskas. - Pažaidžiu Klaipėdos mėgėjų lygoje, bet jau aišku neprofesionaliai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)