Palyginimui, visa Prancūzijos ekipa atliko vienu baudos metimu mažiau.

„P. Gasolis yra fantastiškas žaidėjas, dėl to nesiginčiju. Bet FIBA privalo kažko imtis, nes visi krepšininkai nusipelno vienodos pagarbos. Vienodai prasižengiama buvo ir prieš mūsų priekinę liniją, tik niekas to nefiksavo. Tai nėra teisinga“, – pykčiu tvinko „mėlynųjų“ strategas Vincentas Collet.

Bet pykti jis galėtų ir ant savo auklėtinių: pavyzdžiui, dėl Nicola Batumo lemiamu metu nerealizuotų trijų baudos metimų. Arba Tony Parkerio, „iš žaidimo“ atakavusio vos 24 proc. taiklumu (4/17).

„Mes žaidėme 37 minutes, o per kitas tris viską praradome. Deja, nepataikėme ir baudos metimų pratęsimo pabaigoje. Esame labai nusivylę, ypač dėl tokios nuostabios publikos, kuriai nepadovanojome pergalės. Turėsime persigrupuoti psichologiškai, kad jai įteiktume bent bronzos medalį“, – kalbėjo Borisas Diaw.

Paklaustas apie P. Gasolio solo pasirodymą, šeimininkų puolėjas skėsčiojo rankomis.

„Žinojome, kad Pau nesustabdysime, todėl ketinome bent jau pristabdyti. Bet jis žaidė puikiai“, – atsiduso B. Diaw.

Tuo metu Ispanijos rinktinės gynėjas Rudy Fernandezas, kuriam švilpimo negaili ne tik Lietuvos, bet ir Prancūzijos publika, nevaržė savęs reikšdamas emocijas ir dalindamasis tikslais.

„Puiku buvo laimėti Prancūzijoje – nuostabus jausmas. Toliau laukia finalas. Serbija ir Lietuva – puikios komandos. Bet mes pasiruošę kautis dėl aukso su bet kuria iš jų. O Pau, be jokios abejonės, bus šio čempionato naudingiausias žaidėjas – apie tai net neverta diskutuoti“, – tvirtino R. Fernandezas.

Primename, kad antrasis pusfinalis tarp Lietuvos ir Serbijos Lilyje vyks penktadienį, nuo 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)