„Mes esame labai laimingi. Žaidėme taip, kaip norėjome žaisti – aktyviai gynėmės, o puolime įvykdėme tai, ką atidirbome per treniruotes. Stengėmės žaisti kaip komanda, stengėmės pademonstruoti kokybišką žaidimą. Kiekvienose rungtynės stengiamės surasti žaidėją, kuriam tą dieną sekasi geriau“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Nando De Colo.

„Mes esame labai laimingi pirmiausiai todėl, kad patekome į olimpines žaidynes. Sekmadienį laukia sunkios rungtynės, tačiau dabar mes esame labai patenkinti. Šis čempionatas įeisi į Prancūzijos krepšinio istoriją ir duos teigiamos reikšmės šios sporto šakos populiarinimui mūsų šalyje.

Mes stengėmės kovoti dėl atšokusių kamuolių, ypač po varžovų krepšiu. Šiandien atkovojome 35 kamuolius, varžovai – 21. Tai yra didžiulis skirtumas. Ketvirtame kėlinyje varžovai mus spaudė, bet mes nepanikavome ir kontroliavome žaidimo eigą“, - teigė Prancūzijos rinktinės strategas Vincentas Collet.

„Sveikinu prancūzus – šiandien jie buvo geresni. Šiose rungtynėse neparodėme to, ką galime. Ypatingai kovoje dėl atšokusių kamuolių ir gynyboje. Pralaimėjome kovą dėl atšokusių 21:35. Sunku paaiškinti, kodėl šiandien taip atsitiko“, - teigė Timofėjus Mozgovas.

„Čempionate, kai tenka žaisti beveik kiekvieną dieną, reikia tinkamu laiku padaryti atitinkamus sprendimus, tinkamu laiku atlikti tam tikrus pakeitimus ir gerinti savo žaidimą. Mes laimėjome 8 susitikimus iš eilės. Visuomet tikiesi, kad neteks nusivilti netinkamu laiku.

Mes buvome gera komanda, demonstravome gerą žaidimą. Tačiau šiandien nepavyko pademonstruoti tokio žaidimo, koks buvo būtinas žaidžiant su tokia varžove, kaip Prancūzija. Ir štai mes turime rezultatą. Prancūzija šiandien buvo geresni komanda. Mes buvo gera komanda viso čempionato metu. Tiesiog teko nusivilti netinkamu laiku“, - teigė Rusijos ekipos vyriausias treneris Davidas Blattas.

Prancūzai sekmadienį finale susikaus su ispanais, o rusai kovoje bronzos medalių kovos su Makedonijos ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją