Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad jis negalėtų žaisti mažiausiai iki atkrintamųjų varžybų pradžios.

Vietoje jo, į nacionalinę komandą pakviestas FC "Liverpool" saugas Jordanas Hendersonas. Tiesa, kadangi prieš keletą dienų jau buvo pateiktas galutinis Anglijos rinktinės žaidėjų sąrašas su Lampardo pavarde, šiam pakeitimui reikės gauti UEFA medikų sutikimą.

"Tai - didelė netektis, ypač žinant, jog prieš keletą dienų rinktinę buvo priverstas palikti kitas saugas Garethas Barry,- sakė treneris Roy'us Hodgsonas. - Specialistai negali garantuoti, kad Frankas galėtų išbėgti į aikštę bent viename grupių etapo mače, tad mums teko ieškoti pamainos."

Ir pridūrė: "Labiausiai gaila dėl paties Lampardo. Jis buvo pasiekęs puikią sportinę formą ir labai laukė pirmenybių. Šio futbolininko indėlis atrankos turnyre buvo didžiulis, tad žinia apie traumą prieš pat čempionatą - itin nuvilianti."

Anglija Europos čempionate varžysis D grupėje kartu su Prancūzija, Švedija ir Ukraina.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)