Vis dėlto, vos prasidėjus pirmajai maratono dienai organizatoriai nevengia pašmaikštauti, mat „Empty Quarter“ pasižymi ir tuo, jog čia – zona, kurioje visiškai nėra ryšio. Pačios komandos įspėjo, kad net ir žinių dienos pabaigoje, gali nepavykti perduoti, jau nekalbant apie ryšį lenktynių trasoje.

Vis dėlto, su nesklandumais susidūrę lenktynininkai nepraranda vilties, o iš to, organizatoriai jau kuria memus ir juokingus vaizdelius. Vienu tokių organizatoriai pasidalijo ketvirtadienio ryte. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip lenktynininkas bando pasinaudoti satelitiniu telefonu, tačiau net ir juo naudojantis susisiekti nepavyksta. Čia iškart organizatoriai improvizuoja pokalbį:

„Klausau. Klausau! Taip, čia Barry, išvežiotojas. Aš niekaip negaliu rasti jūsų adreso. Judu ratais, tačiau niekaip nepavyksta jūsų rasti. Taip, aš ten žiūrėjau. Jūs užsisakėte, taip? Užkandžių, pagrindinį patiekalą. Oh, jūs sakėte, kad norite deserto, aš maniau…” – rodydami plyną dykumos (ang. desert) lauką pokalbio improvizaciją baigia organizatoriai.

Tokia pokalbio improvizacija – savotiškas organizatorių noras ironizuoti situaciją, mat iškart buvo įspėjama, jog „Empty Quarter“ dalyje lengva nebus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją