„Žinojome, kad jie nepuls stačia galva į puolimą nuo pat pirmųjų minučių. Pirmame kėlinyje jie mūsų prisibijojo ir atsiskleidė tik antrajame, bet mes reagavome gerai. Šiomis lygiosiomis nieko nepraradome, mūsų grupėje dar niekas neaišku. Tiesiog turime tęsti gerą darbą, kurį atlikome iki šiol“, – teigė Madrido „Real“ klubo žvaigždė.

Panašiai kalbėjo ir Portugalijos rinktinės vyriausiasis treneris Carlosas Queirozas.

„Kaip gali kas nors likti nepatenkintas šiuo rezultatu? Visi matė, kad tai buvo sunkios rungtynės tarp dviejų favoritų. Dramblio Kaulo Krantas laukė mūsų atakų, mes stengėmės kurti ir sugebėjome dominuoti, tačiau yra sunku žaisti prieš varžovus, kurie savo žaidimą pradeda nuo gynybos. Kitose rungtynėse mums teks daugiau rizikuoti, tą patį turės daryti ir Dramblio Kaulo Kranto komanda. Turime džiaugtis tašku, iškovotu prieš vieną iš grupės favoritų, ir galvoti apie pergalę kitame susitikime“, – analizavo strategas.

Lygiosiomis liko patenkinta ir portugalų varžovų stovykla. Rezultatu nesiskundė nei puolėjas Didier Drogba, nei Dramblio Kaulo Kranto rinktinės vyriausiasis treneris Svenas-Goranas Eriksssonas. Tiesa, pastarasis pažymėjo, kad jo ekipa turėjo daugiau galimybių nugalėti.

„Esu laimingas. Sugebėjome iškovoti tašką prieš Portugaliją, kuri buvo labai pavojinga, bet mes parodėme, jog galime žaisti gerą futbolą ir dabar turime susikaupti rungtynėms su Brazilija. Sprendimą rungtynes pradėti ant suolelio priėmėme aš ir treneris kartu. Dėl to susitarėme pirmadienį“, – žurnalistams pasakojo po alkūnės kaulo skilimo atsigaunantis D. Drogba, kuris į aikštę įšbėgo antrame kėlinyje po keitimo.

„Buvo labai atkaklus mačas. Nuoširdžiai, aš manau, kad mes turėjome daugiau galimybių nugalėti. Esu patenkintas mūsų pasirodymu, disciplina ir organizuotumu visas 90 minučių. Norėčiau trijų taškų, bet Portugalija yra puiki komanda, tad lygiosios su ja – taip pat mus tenkina. D. Drogba man vakar pasakė, kad norėtų likti ant atsarginių žaidėjų suolelio, bet pažadėjo žaisti, jeigu man jo prireiktų. Viskas būtent taip ir buvo“, – pasakojo S. G. Erikssonas.

Turnyrinė G grupės lentelė: (vieta, komanda, žaista, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai)


1. Brazilija 1 1 0 0 2-1 3
2. Dramblio Kaulo Krantas 1 0 1 0 0-0 1
3. Portugalija 1 0 1 0 0-0 1
4. Šiaurės Korėja 1 0 0 1 1-2 0

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją