Įsibrovėlį iš aikštės išvedė apsaugos darbuotojai, bet tuo metu tokius pačius transparantus arenos tribūnose iškėlė dar bent keturi jo bendraminčiai. Visi jie savo veidus buvo išsidažę arba paslėpę po kaukėmis.

Protestuotojus arenos apsauga kurį laiką nesėkmingai mėgino įtikinti paslėpti plakatus, mat FIBA draudžia arenose demonstruoti politines reikšmes turinčią simboliką.

Rungtynes pagrindinėje Barselonos arenoje kartu su „Barcelona“ klubo futbolininku Gerardu Pique ir jo širdies drauge, atlikėja Shakira stebėjo daugiau nei 13 tūkst. žiūrovų.

Primename, kad po didžiosios pertraukos įsibėgėję amerikiečiai sutriuškino slovėnus 119:76 ir pasaulio čempionato pusfinalyje ketvirtadienį susitiks su Lietuvos rinktine.

Kova už Baskijos nepriklausomybę vyko nuo praėjusio amžiaus vidurio. ETA grupuotę sukūrę separatistai, siekę atsiskirti nuo Ispanijos, savo tikslams naudojo ir teroristinius išpuolius. Skaičiuojama, kad konfliktas nusinešė daugiau nei tūkstantį gyvybių. Prieš trejus metus ETA paskelbė galutinai išformuojanti savo karinį sparną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)