Šį sporto barą Lietuvos ambasada įrengė bendradarbiaudama su vienu Vengrijos sostinės viešbučiu.

„Ambasadoje“ bus galima stebėti visas krepšinio transliacijas, atsigaivinti gėrimais, o taip pat paskanauti lietuviams įprastų užkandžių – viešbučio virėjus ruošti išmokė Lietuvos ambasados darbuotojų sutuoktinės.

Į visas Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes rinksis Lietuvos ambasados diplomatai su šeimomis, lietuvių bendruomenės Vengrijoje nariai, Budapešte studijuojantys Lietuvos studentai, o taip pat ir tos dienos rungtynių priešininkų komandos fanai – Budapešte dirbantys ar gyvenantys diplomatai, studentai ar verslininkai.

Balkanų bei kai kurių kitų čempionate dalyvaujančių šalių bendruomenės Budapešte yra pakankamai gausios, tad „Lietuvos krepšinio ambasadoje“ tikimasi tikrai smagių emocijų ir, žinoma, įspūdingų Lietuvos krepšinio rinktinės pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją