Ketvirtfinalyje sensacingai įveikę šeimininkus ispanus, pusfinalio rungtynes prancūzai pradėjo labai prastai. Tuo pasinaudoję serbai greitai atitolo dviženkliu taškų skirtumu. Tačiau Prancūzijos ekipa parodė charakterį ir varžovus pasivijo. Bet Serbijos krepšininkai pergalės nepaleido.

„Pirmoje rungtynių dalyje mes buvome nepasiruošę. Antroje dalyje žaidėme kur kas energingiau ir labiau susikoncentravę. Vertinant pirmąjį rungtynių dalį mes nenusipelnėme laimėti. Tačiau mes nenorime teisintis. Nors mums pavyko pasivyti varžovus, šiandien Serbija buvo šiek tiek vertesnė pergalės“, - po rungtynių sakė Borisas Diaw, surinkęs 13 taškų.

Serbus į priekį tempė 24 taškus pelnęs Milošas Teodosičius.

„M. Teodosičius – puikus žaidėjas. Mes žinojome, kad jo žaidimas gali nulemti rungtynių baigtį. Tai šiandien ir nutiko – tai buvo jo rungtynės, jis sužaidė puikiai“, - kalbėjo vienas Prancūzijos ekipos lyderių.

Prieš šeštadienio dvikovą dėl bronzos Lietuvos krepšininkai turės pranašumą – lietuviai po pusfinalio mačo su JAV ekipa turėjo laisvą penktadienį.

„Mes neieškome pasiteisinimų. Mes žaisime dėl medalių ir padarysime viską, ką galime“, - kalbėjo B. Diaw.

Lietuvos ir Prancūzijos rinktinės dėl bronzos kovos šeštadienį 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)