„Mūsų žaidimas išliks toks pat, kitaip mes negalime rungtyniauti. Tačiau skirtingai nei anglai, Vokietijos futbolininkai gali pridaryti gerokai daugiau bėdų mūsų gynybai. Anglai žaidė labai apdairiai ir atsargiai, panašiai, kaip „Chelsea“ Čempionų lygos finale. Ar bent stengėsi žaisti panašiai. Jiems baudinių serija buvo geras pasiekimas“, – lygino A. Pirlo.

„Esame pasirengę kovai tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Nemanau, kad galime turėti kažkokių negatyvių minčių. Negalime sau net leisti galvoti, kad esame kažkiek pavargę“, – susitikimo išvakarėse spaudos konferencijoje kalbėjo Italijos rinktinės strategas Cesare Prandelli.

Tačiau problemų italų komandoje yra. Italai baiminasi, kad pusfinalyje turės verstis be Daniele De Rossi. 28-erių metų „Roma“ klubo saugas kenčia dėl vieno iš nugaros nervų skausmų.

„Man bus atlikti papildomi testai, tačiau dėsiu visas pastangas, kad galėčiau žaisti rytoj“, – išvakarėse žurnalistams sakė italas.

Papildomi testai bus atlikti ir traumuotiems gynėjams Giorgio Chiellini bei Ignazio Abate.

Vokietijos rinktinė, palyginus su Italijos vienuolike, turėjo papildomas dvi dienas poilsio, tačiau D. De Rossi žino, kaip išlyginti jėgas aikštėje.

„Vienintelis dalykas, esantis mūsų dispozicijoje, yra kamuolio kontrolė. Jeigu jie mus spaus po aikštę, vienintelis būdas kovoti su tuo bus kamuolio ir iniciatyvos valdymas. Vokiečiai yra labai gerai organizuoti ir žino, kur aikštėje reikia spausti“, – samprotavo D. De Rossi.

Jam pritarė ir C. Prandelli.

„Kaip ir sakė Daniele, turime vieną aiškų ginklą. Negalime sėdėti giliai gynyboje, kaip būdavo anksčiau, turime laikytis savo naujosios filosofijos. Gali net tekti kažkiek rizikuoti“, – teigė italų strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)