Šeštadienį premjeras olimpiniame kaimelyje susitiks su Lietuvai atstovaujančiais sportininkais ir treneriais. Vėliau Vyriausybės vadovas palaikys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę turnyro pogrupio rungtynėse su JAV.

Vakare A. Kubilius Londono olimpiniame stadione stebės Lietuvai atstovaujančių lengvaatlečių startus: 100 metrų sprinto rungtyje pasirodysiančią Liną Grinčikaitę (jei sportininkė pateks į pusfinalį) ir moterų septynkovės 800 metrų bėgime dalyvausiančią Austą Skujytę.

Sekmadienį premjeras žiūrės dviratininkės Simonos Krupeckaitės pasirodymą moterų kvalifikacinėse sprinto lenktynėse bei imtynininko Aleksandro Kazakevičiaus kovas.

Į Vilnių Ministras Pirmininkas A. Kubilius grįš sekmadienio vakarą ir nuo pirmadienio tęs savo atostogas. Premjeras atostogaus iki rugpjūčio 14 dienos. Vyriausybės vadovą pavaduos energetikos ministras Arvydas Sekmokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)