Jau sekmadienį Rusijos nacionalinės komandos lėktuvas nusileido Maskvoje. Po didelio nusivylimo aistruoliai nepasitiko futbolininkų, o ir patys žaidėjai neslėpė prastos nuotaikos, ignoruodami jų laukusius žiniasklaidos atstovus.

Kaip skelbia „Sport Express“, vienintelis Alanas Dzagojevas sustojo pabendrauti su žiniasklaida. Likę futbolininkai greitai paliko oro uostą. Komandos kapitonas Andrejus Aršavinas į žurnalistų klausimus atsakė tik šypsena, o Romanas Širokovas, išgirdęs televizijos kanalo pavadinimą „Rusija 2“, tik mestelėjo: „Nors ir „Rusija 3“...

Vienintelis su žurnalistais kalbėjęs A. Dzagojevas, kuris čempionate pelnė tris įvarčius, nepamiršo komandą Lenkijoje gausiai palaikiusių aistruolių.

„Norėčiau padėkoti Rusijos rinktinės fanams, kurie mus palaikė Lenkijoje ir namie, prie televizorių. Mes stengėmės parodyti viską, ką sugebame, ir esame labai nusivylę, kad nepavyko“, – apgailestavo Maskvos CSKA klubo saugas.

„Rungtynėse su graikais varžovai išsiveržė į priekį ir vėliau užsidarė gynyboje. Mes stengėmės įmušti, tačiau, deja, nesugebėjome. Pasikartosiu, mums beprotiškai apmaudu. Juk visa šalis laukė iš mūsų patekimo į ketvirtfinalį, ir mes tai žinojome“, – kalbėjo 21 metų futbolininkas.

Iš čempionato taip pat šeštadienį pasitraukę Lenkijos futbolininkai sekmadienį Varšuvoje aplankė pagrindinę fanų zoną. Žaidėjai nuo scenos dėkojo savo aistruoliams, o palaikyti savo futbolininkus susirinko apie 10 tūkst. žmonių, kurie šiltai sutiko saviškius.

„Viso turnyro metu jautėme didelį jūsų palaikymą, daug pozityvios energijos, deja, nesugebėjome patekti į kitą etapą. Bet kokiu atveju, labai ačiū, jums, visiems“, – dėkojo rinktinės kapitonas Jakubas Blaszczykowskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)