Vešlios garbanos

Tokią šukuoseną galima padaryti ir iš lygių plaukų: jau beveik sausus plaukus susukite ant vidutinio skersmens suktukų , gerai išdžiovinkite fenu ir leiskite plaukams atvėsti (geriausia būtų palikti suktukus nakčiai). Paskui atsargiai išvyniokite suktukus ir plaukų nebešukuokite, o suformuokite šukuoseną pirštų ir vaško pagalba.

Šelmiškas purumas

Gera šypsotis, kai turi šitokią šukuoseną! Galai lengvai iškarpyti, kas suteikia plaukams purumo ir sukuria gražų siluetą. Sušukavimas labai paprastas: Išdžiovinkite plaukus fenu, paskui galus šiek tiek paformuokite su žele.

Neklusnios sruogos

Šukuosenos pagrindas - plaukų iškarpymas sruogelėmis. Labai efektinga sruogelių spalva - platininė blondinė. Kad sruogelės dar labiau išryškėtų, lengvai apipurkškite plaukus laku ir iškart iššukuokite retomis šukomis.

Natūralus žavesys

Ši šukuosena ypač tinka moterims, turinčioms siaurą veidą: plaukai, gulantys ant pečių, yra užriesti į viršų r optiškai patina veidą. Plaukai krenta natūraliai, nes viršutinis jų sluoksnis šonuose yra patrumpintas. Priekyje plaukai, pradedant nuo ausų apačios, iškarpyti plunksnelėmis.

Laisva ir jaunatviška

Tokiai šukuosenai reikalingas visiškai tiesus kirpimas. Išplautus plaukus reikia džiovinti apvalių šukų pagalba. Kad šukuosena neatrodytų lėkšta, padarykite netaisyklingą skyrimą, o viršutinio sluoksnio plaukus truputį pakedenkite ties šaknimis. Šukuoseną pagyvinti galite keliomis netvarkingomis ir ant veido krintančiomis sruogomis, kurias sutvirtinkite vašku.

Romantiškos bangos

Tokie tankūs plaukai - tikra retenybė. Tačiau ir esant plonesniems plaukams ši šukuosena atrodo gražiai. Drėgnas sruogas susukite ant vidutinio skersmens suktukų, leiskite jiems išdžiūti ir kruopščiai iššukuokite. Užfiksuokite laku.

Aštrūs dantukai

Viršutinis plaukų sluoksnis patrumpintas iki smakro lygio, o apatinis - priešingai - ilgesnis ir truputį pakarpytas. Todėl plaukų galiukai labai natūraliai krenta ant pečių, o pakaušis atrodo ypatingai purus.

Nostalgiškas stilius

Tokiai šukuosenai sukurti beveik išdžiūvę linkę garbanotis plaukai susukami ant smulkių suktukų. Po džiovinimo kruopščiai padarykite tiesų skyrimą ir labai lygiai sušukuokite plaukus palei šaknis, šukomis užtepdamos šiek tiek žele.

Efektingas nerūpestingumas

Jums atsibodo rytais terliotis su neklusniais ir nesuvaldomais plaukais? Pamirškite apie tai! Plaukai, laisvai pakarpyti sruogelėmis, gali būti džiovinami feno pakalba be jokių šukų arba tiesiog be feno. Išdžiūvusius plaukus ties kakta truputį pakelti retomis šukomis, supurkšti laku - ir viskas!

Moteriškas siluetas

Pečių ilgio plaukai su užriestais į viršų galiukais iki šiol madingi. Pradedant nuo smakro, plaukai pakirpti laipsniškomis sruogelėmis, kurios gražiai ir nerūpestingai krenta ant pečių. Išplovę plaukus, įtrinkite juos iki pat šaknų nemažu kiekiu putų, gerai išdžiovinkite fenu. Galiukus užriekite į viršų žnyplėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją