Prancūzijos aukščiausiosios lygos Pro A ketvirtfinalio trečiose rungtynėse "Maritime" šeštadienį (05.27) išvykoje 54:72 (15:20, 12:11, 14:18, 13:23) nusileido Strasbūro "SIG" ekipai ir seriją iki dviejų pergalių pralaimėjo 1:2.

"Maritime" čempionų titulą ginančiam Strasbūrui rimčiau priešintis sugebėjo tik pirmojoje rungtynių pusėje. "Maritime" žaidėjai kovą dėl atšokusio kamuolio pralaimėjo 28:41 ir pataikė tik 2 tolimus metimus iš 16.

Pralaimėjusiems tik du žaidėjai pelnė dviženklį taškų skaičių - Andre Owensas 18 ir Mike'as Jonesas 13.

Puikiai pastaruoju metu rungtyniavęs Saulius Kuzminskas aikštelėje nepasirodė dėl traumos.

D.Adomaitis rungtynes pradėjo starto penkete, tačiau per 18 minučių taškų nepelnė (0/2 dvitaškių, 0/1 tritaškio). Komandos kapitonas atkovojo bei perėmė po vieną kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir buvo priverstas palikti aikštę dėl penkių pražangų.

"SIG" klubo gretose nesulaikomas buvo K'Zellis Wessonas. Jo sąskaitoje - 15 taškų ir 11 atkovotų kamuolių. Johnas McCordas pridėjo 13, Crawfordas Palmeris - 10 taškų.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją