Čekijos nacionalinė rinktinė 2:0 įveikė Saudo Arabiją. Įvarčius pelnė: Milanas Barošas 15-ą ir Marekas Jankulovskis 90-ą minutę iš 11 metrų baudinio. Čekų kapitonas Pavelas Nedvedas 88-ą minutę buvo įspėtas. Čekija pasaulio čempionate kovos "E" grupėje kartu su Italija, JAV ir Gana. S.Arabijos ekipa žais "H" grupėje su Ispanija, Ukraina ir Tunisu.

Turkijos rinktinė su Gana sužaidė lygiosiomis 1:1. Turkai pirmavo po Nihato Kahveci įvarčio 17-ą minutę, bet Matthew Amoah 60-ą minutę santykį išlygino.

Jungtinių Valstijų rinktinė 2:0 laimėjo prieš Venesuelą. Įvarčius įmušė: Brianas Chingas 36-ą ir Clintonas Dempsey 73-ą minutėmis.

Rumunijos rinktinė 2:0 nugalėjo Šiaurės Airiją. Įvarčius pasiekė: Buga 7-ą ir Marius Nicolae 11-ą minutėmis. Š.Airijos rinktinės žaidėjas Jamesas Quinnas 38-ą minutę buvo išvytas iš aikštės. Abi komandos pasaulio čempionate nedalyvauja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją