„Tai gerai. Tikiuosi, daugiau apie jį tiek daug nekalbėsime. Po keturių mėnesių kalbų, galbūt tai paskutinis man skirtas klausimas apie jį“, - žurnalistų Monake paklaustas, ką mano apie motociklų žvaigždės sprendimą, pareiškė ispanas.

„Ferrari“ komandos vadovas Jeanas Todtas tuo tarpu palinkėjo V.Rossi sėkmės tęsiant karjerą „MotoGP“ lenktynėse.

„Mums buvo malonu suteikti jam galimybę išbandyti „Ferrari“ „Formulės-1“ bolidą. Visi, dirbę kartu su juo, buvo nustebinti jo sugebėjimo taip greitai prisitaikyti prie „Formulės-1“, jo talento bei ryžto“, - teigė prancūzas.

„Dabar su dideliu susidomėjimu seksime, kaip jam seksis „MotoGP“ varžybose, tikėdamiesi, kad jis pasieks tai, ko taip nusipelno“, - pridūrė jis.

V.Rossi „MotoGP“ čempionate šiemet sekasi nekaip – italas po penkių lenktynių žengia tik aštuntoje vietoje.

Tuo tarpu „Ferrari“ lyderis Michaelis Schumacheris teigė, jog jis ir komanda yra nuliūdę dėl to, jog V.Rossi prie jų neprisijungs.

„Kažkuria prasme esame nuliūdinti. Tačiau kita vertus, tai suprantama. Tikriausiai jis žinojo, ką turi savo pasaulyje ir, kad „Formulės-1“ pažinti pasaulį bei prisitaikyti prie visų aplinkybių gali būti sunkiau. Nors manau, jog jis turi didžiulį talentą ir vairuoti būtų sugebėjęs. Visgi vairavimas nėra viskas, egzistuoja daug dalykų ir be to“, - savo nuomonę apie visų lauktą naujieną išsakė Michaelis.

Tuo tarpu kitas „Ferrari“ sportininkas Felipe Massa pareiškė, jog niekada nejautė spaudimo dėl kelio, kurį pasirinks V.Rossi.

„Valentino pasirinko. Jis pasirodė puikiai, tačiau nuo jo situacijos iki tapimo lenktynių pilotu, o ypač „Ferrari“ ekipoje, egzistuoja didžiulis skirtumas. Bet kuriuo atveju tai manęs niekada negąsdino. Daug kas manė, jog jis užims mano vietą, tačiau aš visada laikiausi kitos nuomonės“, - kalbėjo jis.

Felipe kartu su M.Schumacheriu ir K.Raikkonenu po motociklininko atsisakymo beliko trys kandidatai į dvi kitų metų „Ferrari“ lenktynininkų vietas.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.

"F-1" čempionatas savaitgaliais per TV3 ir Tango TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją