R.Dapkutė iš pradžių nusistebėjo tokiu visuomenės įvertinimu, o vėliau džiaugsmingai teigė, jog “dabar rytais ims bėgioti krosą, valgys tik duoną su vandeniu ir tol, kol tilps į madingus, daugiausiai į paaugles merginas plokščiomis krūtinėmis besiorientuojančių dizainerių kūrinius”.

Iki šiol Rita Dapkutė rūbus pirko tik užsienyje. “Vero moda” drabužių komplektus – sportinio ir dalykinio stiliaus ir “Danijos” avalynę – sportinius batelius bei smailianoses kurpaites atsiims artimiausiu metu apsilankiusi šiose parduotuvėse. „Jei reikės - Ritai specialiai rūbai bus pasiūti arba atsiųsti iš Danijos,“ – užtikrino „Vero moda“ parduotuvių tinklo vadovė.

Pirmą kartą Lietuvoje surengtuose “Gintarinės bruknės” rinkimuose Rita Dapkutė “nurungė” dainininkes Laimą Žemaitytę, Džordaną Butkutę, televizijos žvaigždes Ingą Valinskienę, Editą Mildažytę, politikos ir visuomenės veikėjas Auksę Aukštikalnienę, Violetą Gaižauskaitę bei kitas kandidates.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją