"Pats esu Kylie gerbėjas, tačiau čia gerbėjai gali surasti visai kitokių dalykų", - sakė vienas iš svetainės įkūrėjų Stephenas Ryanas, dirbantis kompanijoje "Oxygeneration", pasak kurio, per pirmąsias valandas po svetainės atsidarymo čia jau apsilankė daug dainininkės gerbėjų.

K.Minogue drabužių kolekcija, kurioje galima rasti ne tik prabangių vakarinių drabužių, bet ir apatinio trikotažo, yra pristatoma adresu www.princessofpop.co.uk .

Vyresni K.Minogue gerbėjai čia suras mechaniko kostiumą, kuriuo apsivilkusi dainininkė filmavosi Australijos seriale "Kaimynai".

Pasak S.Ryano, virtualusis dainininkės garderobas bus papildomas kiekvieną savaitę. Svetainės lankytojai gali pateikti ir savo pasiūlymus.

"Mes jau gavome prašymų iš svetainės lankytojų, kurie norėtų čia pamatyti Teletabio kostiumą, o taip pat K.Minogue vestuvinę suknelę, su kuria ji filmavosi "Kaimynuose",-sakė S.Ryanas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją